

ՅԱՅԱՍՏԱՆԻ ՅԱՆՐԱՊԵՏՈԼԹՅԱՆ ԱՐԱԳԱԾՈՏՆԻ ՄԱՐՉԻ ՎԱՐԴԱԲԼՈԼՐ ՅԱՄԱՅՆՔԻ ԱՎԱԳԱՆԻ

Յայաստանի Յանրապետության Արագածոտնի մարզի Վարդաբյուր համայնք רא, Upwqwonnuh մարզ, q. Վարդաբլուր, 093262515, vardablur.aragatsotn@mta.gov.am

U102000

11 UN35UA5CH 2016B. N 25

ՎԱՐԴԱԲԼՈՐՐ ՅԱՄԱՅՆՔԻ ՅԱՄԱՅՆՔԱՅԻՆ ԾԱՌԱՅՈՐԹՅԱՆ ՄՐՑՈՐԹԱՅԻՆ ԵՎ ԱՏԵՍՏԱՎՈՐՄԱՆ ՅԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎՈՒՄ ԱՎԱԳԱՆՈՒ ԱՆԴԱՄՆԵՐԻ ԱՆՅԱՏԱԿԱՆ ԵՎ ՔԱՆԱԿԱԿԱՆ ԿԱՉՄԻ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով <<Յամայնքային ծառայության մասին>> ՅՅ օրենքի 13-րդ հոդվածի 2-րդ կետով և <<Իրավական ակտերի մասին >> ٦٦ օրենքի 72-րդ հոդվածով՝ Վարդաբյուր համայնքի ավագանին որոշում է՝

1.Վարդաբյուր համայնքի համայնքային ծառայության մրցութային L ատեստավուրման հանձնաժողովի կազմում ընդգրկել ավագանու երկու անդամներ՝ Արծրուն Յակոբյանին և Գագիկ Խաչատրյանին։

2.Ուժը կորցրած ճանաչել Վարդաբլու համայնքի ավագանու 2014թ. Ապրիլի 07-ի <<ปฏการ์ համայնքի համայնքային ծառայության մրցութային L ատեստավուրման հանձնաժողովում ավագանու անդամների անհատական և քանակական կազմի մասին>> թիվ 05 որոշումը։

Դեմ -0

Ավագանի՝

Կողմ -3

1. ԱԼԵՔՍԱՆՅԱՆ ԳԵՐԱՍԻՍ

Բացակա -2

1.440747346 4245

2. ՅԱԿՈԲՅԱՆ ԱՐԾՐՈՒՆ

2.ՏԻԳՐԱՆՅԱՆ ՍԵԴՐԱԿ

- 3. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆ ԳԱԳԻԿ

Գալստյան

Վարդաբլուր համայնքի ղեկավար`



ՅԱՅԱՍՏԱՆԻ ՅԱՆՐԱՊԵՏՈԻԹՅԱՆ ԱՐԱԳԱԾՈՏՆԻ ՄԱՐՉԻ ՎԱՐԴԱԲԼՈԻՐ ՅԱՄԱՅՆՔԻ ԱՎԱԳԱՆԻ

Յայաստանի Յանրապետության Արագածոտնի մարզի Վարդաբյուր համայնք 33, Արագածոտնի մարզ, գ.Վարդաբլուր, 093262515, vardablur.aragatsotn@mta.gov.am

U102010

11 UN3EURECH 2016p. N 26

ՎԱՐԴԱԲԼՈՐՐ ጓԱՄԱՅՆՔԻ ԽՆԱՄԱԿԱԼՈՐԹՅԱՆ ԵՎ ጓՈԳԱԲԱՐՋՈՐԹՅԱՆ ՅԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ ԿԱՉՄՈՒՄ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ ԵՎ ԼՐԱՑՈՒՄ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով <<Իրավական ակտերի մասին>> ጓጓ օրենքի 72-րդ հոդվածի պահանջներով և հիմք ընդունելով 33 Կառավարության 2011թ-ի փետրվարի 24-ի N164-U որոշմամբ հաստատված <<Խնամակալության և հոգաբարձության մարմինների>> կանոնադրության 3-րդ կետը, Վարդաբյուր համայնքի ավագանին որոշում է՝

1.Ուժը կորցրած ճանաչել Վարդաբլուր համայնքի ավագանու 2011թ-ի ապրիլի 26-ի N 23/1 nnn2nLun:

2.Յաստատել համայնքի խնամակայության և հոգաբարձության նոր հանձնաժողով հետևյալ կազմով՝

Յանձն, նախագահ՝ Արտավազդ Գայստյան քարտուղար՝ Արամ Գայստյան անդամներ՝ Արթուր Յովհաննիսյան Լուսինե Կիրակոսյան Արծրուն Յակոբյան

Ավագանի՝

4nnu -3

2. 3ԱԿՈԲՅԱՆ ԱՐԾՐՈՒՆ

3. WUQUSCOUL AUAHY

Դեմ -0 1. นุLERUUJSUL 9EPUUNU Auf

Բացակա -2

1.440747346 4245

2.ՏԻԳՐԱՆՅԱՆ ՍԵԴՐԱԿ

ԱՐՏԱՎԱԶԴ ԳԱԼՍՏՅԱՆ

ՀԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐ՝



ԴԱՅԱՍՏԱՆԻ ԴԱՆՐԱՊԵՏՈՙԹՅԱՆ ԱՐԱԳԱԾՈՏՆԻ ՄԱՐՉԻ ՎԱՐԴԱԲԼՈՙՐ ԴԱՄԱՅՆՔԻ ԱՎԱԳԱՆԻ

Յայաստանի Յանրապետության Արագածոտնի մարզի Վարդաբլուր համայնք ՅՅ, Արագածոտնի մարզ, գ.Վարդաբլուր, 093262515, vardablur.aragatsotn@mta.gov.am

1102010

11 ՆՈՅԵՄԲԵՐԻ 2016թ. N 27

ՎԱՐԴԱԲԼՈՐ ՅԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐԻՆ ԿԻՑ ԽՈՐՅՐԴԱԿՑԱԿԱՆ ՄԱՐՄԻՆՆԵՐԻ ԿԱՉՄՈՐՄ ԱՎԱԳԱՆՈՐ ՆԵՐԿԱՅԱՑՈՐՑԻՉՆԵՐ ԱՌԱՁԱԴՐԵԼՈՐ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով, «Տեղական ինքնակառավարման մասինե» Յայաստանի Յանրապետության օրենքի 16-րդհոդվածով, 54.1 հոդվածի 1-ին մասով և հիմքընդունելով Վարդաբլուր համայնքի ավագանու 2016 թվականի ապրիլի 27-ի N 10 որոշմամբ հաստատված կարգի 4-րդ բաժնի 17-րդ կետի 1-ինենթակետը՝ Վարդա համայնքի **ավագանին որոշում է.**

1. Վարդաբլուր համայնքի ղեկավարին կից խորհրդակցական մարմինների՝

1) համայնքի զարգացման քառամյա ծրագրի և տարեկան բյուջեի կառավարման ԽՄ

կազմում՝ ավագանու ներկայացուցիչներ առաջադրել

Արծրուն Յակոբյանին (համաձայնությամբ),

2)քաղաքաշինության, հողօգտագործման, տնտեսական ենթակառուցվածքների, կոմունալ տնտեսության, շրջակա միջավայրի պաշտպանության և տրանսպորտի հարցերի ԽՄ կազմում՝ ավագանու ներկայացուցիչ առաջադրել

Գերասիմ Ալեքսանյանին (համաձայնությամբ),

3)կրթության, մշակույթի, երիտասարդության հետ տարվող աշխատանքների,

առողջապահության, սպորտի, սոցիալական՝ այդ թվում՝ երեխաների պաշտպանության,

Դեմ -0

իարցերի կազմում՝ ավագանու ներկայացուցիչ առաջադրել

Գագիկ Խաչատրյանին (համաձայնությամբ)։

Ավագանի՝

Կողմ -3

1. นุโธยบนบิงนั้น จะกันบุคบ

2. ՅԱԿՈԲՅԱՆ ԱՐԾՐՈՒՆ

3. WUQUSCOUL AUAHA

Բացակա -2

1.ԳԱՍՊԱՐՅԱՆ ԱՉԱՏ

2.ՏԻԳՐԱՆՅԱՆ ՍԵԴՐԱԿ

ՀԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐ՝



ԱՐՏԱՎԱԶԴ ԳԱԼՍՏՅԱՆ



ԴԱՅԱՍՏԱՆԻ ԴԱՆՐԱՊԵՏՈͰԹՅԱՆ ԱՐԱԳԱԾՈՏՆԻ ՄԱՐՉԻ ՎԱՐԴԱԲԼՈԻՐ ԴԱՄԱՅՆՔԻ ԱՎԱԳԱՆԻ

Դայաստանի Դանրապետության Արագածոտնի մարզի Վարդաբլուր համայնք ԴԴ, Արագածոտնի մարզ, գ.Վարդաբլուր, 093262515, vardablur.aragatsotn@mta.gov.am

ՎԱՐԴԱԲԼՈՐ ՅԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐԻՆ ԿԻՑ ԽՈՐՅՐԴԱԿՑԱԿԱՆ ՄԱՐՄԻՆՆԵՐԻ ԿԱՉՄԵՐԸ ՅԱՍՏԱՏԵԼՈԻ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով ,Տեղական ինքնակառավարման մասինե Յայաստանի Յանրապետության օրենքի 9-րդ, 10.1, 54.1 հոդվածներով և հիմք ընդունելով Վարդաբլուր համայնքի ավագանու 2016 թվականի ապրիլի 27-ի N 10 որոշմամբ հաստատված կարգի 4-րդ բաժնի 16-րդ կետը և նոյեմբերի 11-ի N 27- որոշումը, **Վարդաբլուր համայնքի ավագանին որոշում է.**

1.Յաստատել՝ Վարդաբլուր համայնքի ղեկավարին կից համայնքի զարգացման քառամյա ծրագրի և տարեկան բյուջեի կառավարման խորհրդակցական մարմնի կազմը՝

1.խորհրդակցական մարմնի նախագահ՝ Արտավազդ Գալստյան, համայնքի ղեկավար 2.խորհրդակցական մարմնի քարտուղար՝ Արամ Գալստյան,

համայնքապետարանի աշխատակազմի քարտուղար

խորհրդակցական մարմնի անդամներ՝

3.Արթուր Յովհաննիսյան, համայնքապետարանի 3.1-1 ծածկագրով առաջատար մասնագետ,

4.Արծրուն Յակոբյան, ավագանու անդամ,

5.Արաքսյա Թութխալյան, Գ. Գալստյանի անվան մանկապարտեզի տնօրեն,

6.Յրաչյա Յակոբյան, համայնբի բնակիչ,

7.Չեյթուն Ղազարյան, համայնքի բնակիչ։

2. Յաստատել Վարդաբլուր համայնքի ղեկավարին կից քաղաքաշինության, հողօգտագործման, տնտեսական ենթակառուցվածքների, կոմունալ տնտեսության,շրջակա միջավայրի պաշտպանության և տրանսպորտի հարցերի խորհրդակցական մարմնի կազմը՝

1.խորհրդակցական մարմնի նախագահ՝ Արտավազդ Գալստյան, համայնքի ղեկավար 2.խորհրդակցական մարմնի քարտուղար՝ Արամ Գայստյան,

համայնքապետարանի աշխատակազմի քարտուղար

խորհրդակցական մարմնի՝ անդամներ՝

3.Քաջիկ Տիգրանյան, համայնքապետարանի 3.1-3 ծածկագրով առաջատար մասնագետ,

4.Գերասիմ Ալեքսահյան, ավագանու անդամ,

5.Խիկար Գրիգորյան, համայնքի բնակիչ,

6.Սասուն Յովիաննիսյան, համայնքի բնակիչ,

7.Արսեն Սարգսյան, համայնքի բնակիչ։

3. Յաստատել Վարդաբլուր համայնքի ղեկավարին

կից կրթության, մշակույթի, երիտասարդության հետ տարվող աշխատանքների, առողջապահության, սպորտի,սոցիալական, երեխաների պաշտպանության) հարցերի խորհրդակցական մարմնի կազմը՝

1.խորհրդակցական մարմնի նախագահ՝ Արտավազդ Գայստյան, համայնքի ղեկավար 2.խորհրդակցական մարմնի քարտուղար՝ Արամ Գալստյան,

- համայնքապետարանի աշխատակազմի քարտուղար
- խորհրդակցական մարմնի՝ անդամներ՝

3.Ազատ Նազարեթյան, համայնքապետարանի 3.1-2 ծածկագրով առաջատար մասնագետ,

4.Գագիկ խաչատոլան, ավագանու անդամ,

5.Լուսինե կիրակոսյան, Խ. Աբովյանի անվան միջն, դպրոցի ուսուցչուհի,

6.Արտակ Գալստյան, Խ. Աբովյանի անվան միջն. դպրոցի ուսուցիչ,

7.Յամլետ Յակոբյան, համայնքի բնակիչ։

Ավագանի՝

Կոոմ -3

Դեմ -0 1. ULEQUUISUL GERUURU Augle

Բացակա -2

2. 3ԱԿՈԲՅԱՆ ԱՐԾՐՈՒՆ

3. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆ ԳԱԳԻԿ

2.55974747347 059744

1.ԳԱՍՊԱՐՅԱՆ ԱՉԱՏ

ՀԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐ՝

Կափ. Աշխափակազմի քարփուղար՝ Ա. Գալսփյան



ԱՐՏԱՎԱԶԴ ԳԱԼՍՏՅԱՆ